cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Electro gas | cartoon energiecontracten

Inhoud 21
1967.

In eerste maand van dit jaar kwam een Nuon-colporteur bij het Algemeen Dagblad (AD) om anoniem te berichten over zijn werk..----- Hij had een aanduiding voor zijn vak: .... oplichter ....----- De verkopers van Nuon zijn misleidend bezig in hun informatieverstrekking volgens het verhaal dat hij bij de krant deed..

----- Geldbedragen die aan de voordeur worden opgesomd, komen niet overeen met tarieven in contracten. Later zijn de te betalen geldbedragen anders.

-----

De inlichtingen van de deur-aan-deur-verkoper werden bevestigd door klanten, de Consumentenbond en door de Vereniging de Vastelastenbond.

Volgens de Consumentenbond namen de klagende meldingen zelfs nog toe...

----- Bij Nuon gaat het over plakkerige, aandringende Ên opdringende verkoopgedragingen.----- De tekenaar van de bovenstaande cartoon heeft dat opdringerige, plakkerige gedrag van zo'n NUON-verkoper ZELF meegemaakt op 20 september j.l.

--- 's Avonds nÊt voor acht uur.----- De man sprak slecht Nederlands. Hij deed bij aan hem gerichte opmerkingen alsof hij ze niet begreep en deed voorkomen dat hij met zijn baas (of met de politie) belde toen hem nadrukkelijk (onder de ogen van de aanwezige bewoners) gevraagd werd een appartementsgebouw (met een gezamenlijke voordeur) te verlaten.

----- 30.09.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud