cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Spijkerbed | cartoon

Inhoud 22
2013.

Spijkerbed


-----

Met een spijkermat tracht de politie criminelen, die in een auto rijden, tot stoppen te dwingen.----- Ook wil men hiermee weleens voorkomen dat voertuigen een bepaald gebied binnen rijden.....
-----

Spijkermatten hebben de gelijke uitwerking op autobanden als kraaienpoten.----- Spijkermatversperringen zijn sneller op te ruimen en kunnen weer snel op een andere plaats neergelegd worden.

-----

Spijkermatten met kleine vriendelijke uitsteekseltjes, uitgevoerd in kunststof, worden ook weleens ingezet voor pijnverlichting, om te ontspannen of voor een goede nachtrust.----- Een Zweedse schoudermat: De drukpuntmassage (acupressuur) bij zo'n mat verzacht pijn en ontspant bij nek- en schouderklachten.

-----

Een boswachter geeft melding dat een gemenerik een soort spijkermatten heeft gefabriceerd en op ze allerlei locaties installeerde in de Reuselse Moeren (Een natuurgebied in Reusel - Provincie Brabant).----- Men heeft spijkers in boomwortels, die onder een pad doorlopen, geslagen en de koppen er met een tang afgeknepen. Enkele wandelaars zijn gewond geraakt.

----- Zie ook ► c-9-valkuilen

----- 06.01.2020

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud