cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Poetin putin | internet censuur

Inhoud 22
2005.

De Roskomnadzor (ะ ะพัะบะพะผะฝะฐะดะทะพั€) is de Russische instantie die de Russische media, telefoondiensten, internetverbindingen etc. censureert..-----

Rusland beweert succes te hebben met het afsluiten van hรบn netwerken van het wereldwijde internet.(the World Wide Web)----- Heel Rusland kan, indien men het nodig vindt, van het wereldwijde internet ontkoppeld worden..

----- Een serie tests van het zelfstandige RuNet (Russisch Internet) zijn deze zomer gedaan; volgens de regering van Rusland met veel succes.

----- Poetin wil de online-verbindings-structuren in Rusland onafhankelijk maken van het World Wide Web (het wereldwijde internet).----- Rusland wil dit doen als men het noodzakelijk acht (als verdediging of censuur?).----- Staten zoals Iran en Irak hebben zulke maatregelen al eens uitgevoerd.

-----

De mensen en bedrijven in het landsgebied zijn dan afgesneden van het internet in eigen land en van het internet in de rest van de wereld,.----- Poetins regering laat het Russische deel van internet gewoon doorwerken als men eventueel de beslissing neemt om het contact met het World Wide Web te verbreken. .

-----

Een nieuwe internetwet verplicht internetproviders medewerking aan de afsluiting te verlenen en verplicht ze tevens om voor een uitstekend en los van de wereld werkend 'binnenlandse internet' te zorgen.. Er wordt tevens flink toezicht op dat RuNet gehouden..----- Als meer landen dit gaan doen, kan het internationale internet versplinterd raken.....

----- 24.12.19

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud