cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

previews-recenties-fake-nep | cartoon

Inhoud 23
2253.

Fake - nep - vals.


Groningen en Drenthe gebruikten (per ongeluk?) nep-reviews (nep-recenties, nep-ervaringen, nep-beoordelingen) om reclame voor de lange fietsroutes te maken.------De mensen, die met gefingeerde positieve teksten en met foto's op de website weergegeven werden, bleken ingehuurde (foto)modellen te zijn.
        Het ingehuurde reclamebedrijf had de zaak 'belazerd'....
Als reclamelui hebben ze wellicht de gewoonte de zaken met ingehuurde personen en voorgekauwde teksten mooier voor te stellen dan de werkelijkheid.

-------Een vrouw, die bijv. Miep heette en uit Stadskanaal (of zo) kwam en enthousiast haar ervaringen meldde, bleek een vrouw met een andere naam te zijn, die voor een commercieel modellenbureau werkte..

-------Enkele dagen geleden kwam het bericht dat regering nep-reviews (valse recensies, valse ervaringen) gaat verbieden.

-------Bedrijven en (web)winkels hebben vaak klantrecenties bij hun producten of geleverde werkzaamheden staan (vaak is de herkomst onduidelijk).
Worden de teksten ingekocht of komen ze eerlijk van klanten binnen?

-------De twee provincies moeten volgens de nieuwe wet waakzamer zijn en geen geld uitgeven aan blindelings ingehuurde bedrijven.......

------- 18.10.21

► Info
Terug
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud