cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties

spotpen.nl :

Ga naar de inhoud

Denker uitdenker | cartoon

Inhoud 23
2330.

"Vladimir Poetin nam - zonder een greintje overdrijving - historische verantwoordelijkheid op zich en besloot de oplossing van de Oekraïense kwestie niet aan toekomstige generaties over te laten. ", verkondigde een website van het Russische persbureau RIA Novosti op 25.02.22.Commentaar op RIA Novosti (ria.ru ^ | 25 Feb 2022 | Peter Akopov )--- Via newrepublic.com d.d. 28.02.2022.
(Even officieel via een Russisch persbureau online en weer verwijderd)

zie Onderschept bericht-------Rusland is bij voorbaat onschuldig en een onafhankelijk Oekraïne is onmogelijk; dát kan niet bestaan.

-------Voor zijn veroveringsideologie haalt de geschiedenisboekenlezer Poetin ( Putin ) obscure (duistere, louche) Russische denkers tevoorschijn.
Zie wikipedia.org en de daar vermelde bronnen.....
De bestudering van schimmige teksten en historische landkaarten zette Putin wellicht ertoe aan om verhalen over een gerechtvaardigde overval op Okraïne te verspreiden...


------- De hoofdgedachte van Poetin, die zelf in miljarden baadt, mensen laat vergiftigen, een paleis en een jacht bezit, is:
Het decadente, bedorven, materialistische Westen tegenover het grote, historisch voortreffelijke Rusland (De Superieure Russische Federatie).

-------De schrijver van het verhaal, de politieke 'uitlegger' Akopov, stelde vast: "Oekraïne is teruggekeerd naar de Russische Federatie...." Rusland dus.....

-------De hoofdbewering, die in een (ander) door Poetin bedacht verhaal staat, is dat Russen, Oekraïners, en Wit-Russen samen één volk zijn; de Panrussische natie.

Hitler had het ooit over over volkeren van het 'arische ras'......

-------Het verhaal in Putin's lijn, gemaakt door Petr Akopov, verscheen korte tijd op internet (online), maar werd er algauw weer vanaf gehaald.

-------Het duurde echter lang genoeg voor mensen uit het westen om het te 'knippen', te 'plakken' (kopiëren) en het daarna weer te verspreiden.....
Gedeeltelijk naar:CдsperТhomдs-GroeneAmsterdammer09.03.22

------- De oorlog werd weergegeven in beschrijvingen die zomaar betrekking kunnen hebben op het begrip 'bloed en bodem' als je consequent (logisch) vergelijkend doordenkt.

'Blut und Boden'
Dit is een definitie waarmee Hitler aangaf dat personen van Duitse afkomst (Duitstaligen) het recht hebben op Duits grondgebied te leven.

------- Putin, zo berichtte RIA Novosti, had het klaargespeeld dat Rusland niet meer hoefde te berusten in ‘het voortbestaan van twee landen voor één volk’.
'De historische eenheid' was ('is') 'hersteld’.

In Moskou had men op 25.02.2022 (ria.ru ^ | 25 Feb 2022 | Peter Akopov) de geschiedenis alvast bedacht én vastgesteld ..... vóórdat die zich op eigen wijze had kunnen voltrekken....


------- ''Wat je zegt, ben je zelf'', zeggen kinderen weleens als er gescholden wordt.
In het geval van Putin klopt dat zeker; hij noemt de Oekraïners "nazi's", terwijl hij zelf nazi-ideeën gebruikt om het Russische gedrag te rechtvaardigen...


------- Verbazing.
Met een steeds grotere verbazing kijken deskundigen naar het knullige niveau van de leugens, die uit Rusland komen.
'Op deze schaal hebben we het niet eerder beleefd,' zegt men...
De door de Russische leugens geschokte kenners denken wellicht: "Hoe kun je de brutaliteit (het lef) hebben om als wereldleider zoiets uit te vreten?"

------- In het nauw.
Poetinknuffelaars zitten klem in hun redeneerkunst.
Sommigen keren op hun schreden terug.
Om geen gezichtsverlies te lijden óf omdat ze écht een fascistisch Putin-gezind karakter hebben, gaan de meeste anderen door met het verspreiden van leugens ...

Leugens bij c-1345-Hitler

Fascisme bij c-2302-Slager

-------14.05.2022

►Info
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
e-mail-logo spotpen.nl
spotpen.nl : cartoons - spotprenten - karikaturen - illustraties - zoeken
Terug naar de inhoud