Tekeninfo-34 - spotpen.nl

 

logo

 

logo

Ga naar de inhoud
Infogroep

Tekeninfo - (1652-nu) - Info-33

Klik op de koppelingen

Geen canvas-mogelijkheid in deze browser: Geen klok

Geen javascript: Plaatje

logo
Gelezen bij  detelegraaf.nl d.d. 04.12.17
Agent laat dronken vrouw achter het stuur kruipen           
BRUSSEL - Een  agent heeft een 21-jarige vrouw verplicht om plaats te nemen achter het  stuur van haar auto om deze te verplaatsen terwijl ze duidelijk  beschonken was. Zodra ze de sleutels in het contact stak, kwam de  diender met een alcoholtest op de proppen en liet hij haar blazen.
Haar rijbewijs werd ingetrokken. „Misbruik van macht”, zo oordeelde de politierechter later...      
Lees meer bij detelegraaf.nl
Gelezen bij  nu.nl d.d. 03.12.17
Ilja Gort vond kookboek maken met vriendin 'verschrikkelijk'           
Ilja Gort heeft samen met zijn vriendin Caroline d'Hollosy een kookboek  uitgebracht, getiteld Chateaukoken voor iedereen. De wijnboer en  schrijver vertelt dat het maakproces niet heel eenvoudig ging.         
Lees meer bij nu.nl
Gelezen bij  nu.nl d.d. 01.12.17
Prehistorische vrouwen hadden sterkere armen dan moderne atletes             
Prehistorische vrouwen hadden waarschijnlijk beter getrainde armen dan moderne topsporters, zo blijkt uit een nieuwe studie.
De bovenarmen van vrouwen die leefden in de steentijd, bronstijd of ijzertijd waren gemiddeld vijf tot tien procent sterker dan de armen van topatletes uit deze tijd.
Lees meer bij nu.nl
Gelezen bij  nu.nl d.d. 28.11.17
Youp van 't Hek na oudejaarsconference weer het theater in.
Youp van 't Hek komt na zijn oudejaarsconference met een nieuw cabaretprogramma. Dat zegt hij dinsdagavond in het tv-programma Volle Zalen. "Mijn cardioloog heeft me genezen verklaard, ik voel me als herboren en heb weer veel lol in optreden."
Van 't Hek verheugt zich op een nieuwe tournee langs de theaters, zo vertelt hij presentatior Cornald Maas.
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1659
Gelezen bij  nu.nl d.d. 29.11.17
Arie Boomsma ondergaat opnieuw haartransplantatie.
Boomsma geeft toe dat zijn keuze ook "een beetje met ijdelheid te maken  heeft". "Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb  gedaan." .
"Je zag het in mijn programma's op televisie, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide", vertelt de presentator op zijn eigen website.
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1658
Gelezen bij  nu.nl d.d. 28.11.17
Politie India zet olifanten in om krakers uit natuurpark te verdrijven.
De politie in het noordoostelijke deel van India heeft een  ongebruikelijke manier om krakers te verdrijven. Ze hebben olifanten  ingezet om illegale huizen in een natuurgebied te slopen en de mensen te  verjagen.
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1657
Gelezen bij  nu.nl d.d. 25.11.17
'Vliegen dragen meer ziektes bij zich dan gedacht'.
Brom- en huisvliegen zouden veel meer ziektekiemen meedragen dan aanvankelijk werd aangenomen.
Uit een nieuwe wetenschappelijke studie van de NTU Singapore blijkt dat vliegen gemiddeld meer dan 300 verschillende ziekteverwekkers met zich meedragen.
Voor het onderzoek bestudeerden wetenschappers de micro-organismen van 116 huis- en bromvliegen, afkomstig van drie verschillende continenten. Hieruit bleken sommige insecten wel honderden soorten ziekteverwekkers bij zich te hebben, waarvan een groot deel ook schadelijk kan zijn voor de mens. Zo werden verwekkers gevonden die onder meer buikgriep en longontsteking veroorzaken..
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1656
Gelezen bij  nu.nl d.d. 23.11.17
Rijksministerraad eist aftreden demissionair premier Sint Maarten.
De Rijksministerraad, waarin het Nederlandse kabinet en de  gevolmachtigde ministers van Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn  vertegenwoordigd, eist dat demissionair premier van Sint Maarten William  Marlin aftreedt. Zolang Marlin blijft zitten, maakt Nederland geen cent  over voor de wederopbouw van het eiland dat in september werd getroffen  door de orkaan Irma..
Sint Maarten verkeert al weken in een politieke, maar ook humanitaire crisis als gevolg van de orkaan Irma.
Lees meer bij nu.nl
De premier had eerder al moeite met een in te stellen Rekenkamer als controle op de hulpgelden. Ook beschuldigde hij de Nederlandse mariniers van nalatigheid bij de plunderingen op het eiland. ( Later bood hij zijn excuses aan..)
< Inhoud-1655
Gelezen bij  nu.nl d.d. 23.11.17
Beppie Melissen speelt dementerende oma in familiefilm.
In Kapsalon Romy speelt Melissen de 69-jarige oma Stine die  haar kleindochter Romy na school met frisse tegenzin opvangt in haar  kapsalon, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. De  kapster worstelt met beginnende alzheimer...
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1654
Gelezen bij  nu.nl d.d. 22.11.17
Oorlogsmisdadiger Mladic krijgt levenslang voor genocide.
De voormalige Bosnisch-Servische legerleider Ratko Mladic is woensdag  schuldig bevonden aan het plegen van genocide in Srebrenica. Het  Joegoslavië-tribunaal in Den Haag heeft hem woensdag een levenslange  gevangenisstraf opgelegd...
Lees meer bij nu.nl
Helaas zijn er ook nu weer duizenden grote en kleinere misdadigers die de dans ontsprongen zijn. Deze leven rustig verder in Bosnië, Servië en Kroatië. Het  Joegoslavië-tribunaal  gaat stoppen....
< Inhoud-1653
Gelezen bij  nu.nl d.d. 20.11.17
Naaktfoto's 18-jarige Madonna worden geveild.
Foto's van een 18-jarige Madonna die naakt poseert voor de camera worden geveild. De 108 foto's zijn voor zover bekend de eerste naaktfoto's van de zangeres.         
Op de foto's en de negatieven die worden geveild is de zangeres te zien terwijl ze geheel naakt danst. Op andere foto's, in handen van TMZ, draagt ze een shirt maar is ze aan de onderkant naakt..
Lees meer bij nu.nl
< Inhoud-1652
Gelezen bij  nu.nl d.d. 20.11.17
'Kinderen in Nederland hebben weinig vertrouwen in wereldleiders'.
Als het aan Nederlandse kinderen ligt zouden wereldleiders vaker naar hen moeten luisteren. 84 procent van de kinderen is van mening dat de wereld dan beter af zou zijn, blijkt uit onderzoek van Unicef..
Lees meer bij nu.nl
• copyright tekeningen • spotpen.nl •
Terug naar de inhoud